Vervolgcursus 1

Prive massage cursus voor gevorderden

Wanneer je na de basiscursus de smaak te pakken hebt en je hebt voldoende geoefend om de technieken goed in de vingers te krijgen, dan is het tijd voor de volgende stap: vervolgcursus 1, oftewel masseren voor gevorderden.

Bij vervolgcursus 1 wordt heel kort even aandacht besteed aan de technieken uit de basiscursus om dit weer even op te frissen.
Daarna wordt het tijd om 55 nieuwe technieken te leren. Bij deze cursus leer je technieken voor op de achterkant van het lichaam: rug, schouders, benen en voeten. Dit kan je mooi combineren met alles wat je geleerd hebt in de basis cursus en zo kan je variatie aanbrengen in je massages en maak je elke massage uniek!

Wanneer je de massage cursus voor gevorderden gaat volgen, kan je ook toegang kopen tot een online leeromgeving. Deze zit niet bij de prijs inbegrepen.
Op de online leeromgeving wordt door middel van tekst en video’s worden de technieken nog een keer uitgelegd. Ook kan je via de leeromgeving de full color handleiding downloaden en handige overzichten waar alle technieken puntsgewijs en overzichtelijk op staan.

De massage cursus voor gevorderden wordt aangeboden in Heinkenszand en Den Haag.
Deze cursus wordt momenteel in Heinkenszand uitsluitend als privé cursus gegeven aan tweetallen. In Den Haag geven we ook groepslessen.

De massage cursus in Heinkenszand is te volgen op:
• Zaterdag en woensdag of
• Vier avonden van 19:00 uur tot 22:00 uur.
De datums en tijden worden in overleg gepland. Het gaat om 4 lessen van ongeveer 2 1/2 á 3 uur.

Onze voorkeur gaat uit om je samen met iemand in te schrijven. Bijvoorbeeld met je partner, een vriend of vriendin, een huisgenoot of met je vader of moeder.
Wanneer je niemand kan vinden om deze cursus samen mee te doen, neem dan contact op met mij om je gegevens op de wachtlijst te plaatsen. Dan kan ik kijken of ik een cursus partner voor je kan vinden.

Na het volgen van de gehele cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Wil je je aanmelden voor deze cursus dan kan dit via de website van de OMB Academie.
De tarieven van deze cursus kan je vinden op deze website door op de link te klikken