Vervolgcursus 1

Massage cursus voor gevorderden

Wanneer je na de basiscursus de smaak te pakken hebt en je hebt voldoende geoefend om de technieken goed in de vingers te krijgen, dan is het tijd voor de volgende stap: vervolgcursus 1, oftewel masseren voor gevorderden.

Bij vervolgcursus 1 wordt heel kort even aandacht besteed aan de technieken uit de basiscursus om dit weer even op te frissen.
Daarna wordt het tijd om 55 nieuwe technieken te leren. Bij deze cursus leer je technieken voor op de achterkant van het lichaam: rug, schouders, benen en voeten. Dit kan je mooi combineren met alles wat je geleerd hebt in de basis cursus en zo kan je variatie aanbrengen in je massages en maak je elke massage uniek!

Wanneer je de massage cursus voor gevorderden gaat volgen, kan je ook toegang krijgen tot een online leeromgeving. Door middel van tekst en video’s worden de technieken nog een keer uitgelegd. Ook kan je via de leeromgeving de full color handleiding downloaden en handige overzichten waar alle technieken puntsgewijs en overzichtelijk op staan.

De vervolg cursus wordt gegeven in mijn praktijk in Heinkenszand.
Voor de lesdagen kan je kiezen uit:
• Twee zaterdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur of
• Vijf woensdagen avonden van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Na het volgen van de gehele cursus ontvang je een certificaat van deelname.
Deze prijs voor deze cursus is € 197, -. Dit is inclusief de handleiding en het certificaat.

Wil je je aanmelden voor deze cursus dan kan dit via de website van de OMB Academie.