Hotstone Massage

Hotstone massage

De massage is een combinatie van warme stenen en mijn warme handen. Met zorg leg ik de stenen op je lichaam. Dit is prettig voor je spieren en leidt tot een heerlijk gevoel
van ontspanning.

De stenen die ik in mijn praktijk gebruik komen uit vulkanische gebieden en zijn niet geslepen of gepolijst. Ongeveer drie kwartier voor de massage warm ik ze zorgvuldig op zodat ze perfect op temperatuur zijn voor jou als jij voor de massage komt. In de heater, waarin de stenen verwarmd worden, doe ik een paar druppels etherische olie wat zorgt voor een aangename geur en nog meer ontspanning.

Mevr. Jopie Kagie
“Na een paar dagen uitwaaien op een behoorlijk koud en stormachtig Texel hadden mijn rugspieren behoefte aan warmte en ontspanning. Beide vond ik bij massage praktijk¬† Ontspanningsmomentje in Heinkenszand. Als herboren ging ik na afloop van de massage de deur uit met in mijn agenda een afspraak voor een Hotstone massage, want die is hier ook beslist een aanrader.Dank je wel Kim voor je professionele zorg en aandacht en tot de volgende keer.”

Eerst leg ik de stenen eerst op je rug om de warmte lekker in de spieren te laten trekken. Dan ga ik je benen masseren, zowel met de stenen als met mijn handen.
Daarna is je rug aan de beurt. Je rug is al helemaal ontspannen door de warmte van de stenen. Een massage van mijn handen in combinatie met de stenen maakt dat de massage nog intenser aanvoelt.

Rug, schouders, achterkant benen en voeten is het meest gebruikelijke bij hotstone massage. Met deze combinatie hoef je je namelijk niet om te draaien halverwege de massage en kunnen de stenen langer blijven liggen waardoor de warmte langer zijn werk kan doen.
Wil je toch liever een andere combinatie zoals bijvoorbeeld de armen en handen? Geef het gerust aan.

Een hotstone massage duurt bij mij ongeveer 60 minuten.

Uiteraard wordt er tijdens de massage rekening gehouden met jouw wensen.
Voor mijn werkwijze raad ik je aan om even te kijken bij hoe werk ik.

Bij extreme warmte kan ik geen hotstone massage geven. Teveel warmte is niet goed voor het lichaam.