Massage workshop voor twee

Massage workshop voor twee

Lijkt het je een leuk idee om samen met je partner, een goede vriendin of vriend te leren masseren? Dan is de massage workshop voor twee personen dé ideale workshop voor jullie!

Je kan deze massage workshop voor twee samen met je partner doen of met je vader, moeder, dochter, vriend of vriendin, collega of met iemand anders die ook interesse heeft om te leren masseren.
Belangrijk is dat je beide interesse hebt in masseren en dat je genoeg vertrouwt bent met elkaar om de technieken op elkaar toe te passen en te oefenen.

De workshop vindt plaats bij mij in de praktijk en is altijd in tweetallen.
De datum en tijd wordt in goed overleg met elkaar afgestemd, waardoor het dus ook mogelijk is om de workshop te volgen wanneer je bijvoorbeeld onregelmatige diensten werkt. Het kan zowel overdag, in de avond als in het weekend.

Informatie over de massage workshop voor twee
• Een leuke praktijkles volgen met je partner of een vriend(in)
• Veel persoonlijke aandacht
• Twee massages krijgen en één massage geven
• Praktijkles van maximaal 3 uur voor € 225,- per tweetal
• Inclusief online lesmateriaal (half jaar toegang):
• Handleiding van de technieken
• Video’s van de technieken

De massageworkshop voor twee boek je telefonisch bij mij: 06 23 84 65 15.
Het online lesmateriaal wordt verzorgd door de OMB Academie en staat op leren-masseren.nl. Na het maken van de afspraak, stuur ik je een factuur voor de workshop. Na ontvangst van de betaling, stuur ik je een link om je account aan te maken voor het online lesmateriaal. In dezelfde e-mail staat praktische informatie over de workshop.

Online gedeelte
De workshop start met het lezen van het online gedeelte. Hierin staat beknopte maar belangrijke informatie die je in ongeveer tien minuten kan lezen. Het is belangrijk dat je dit leest voordat je aan de praktijkles begint.

Daarnaast kan je hier uitgebreide informatie vinden over vele onderwerpen die met het masseren te maken hebben. Je vindt er ook de uitleg van elke massagetechniek. Dit is uitgeschreven, maar je kan ook instructievideo’s bekijken. Deze video’s zijn erg handig om voor of tijdens het oefenen te bekijken. Jullie hebben een half jaar lang toegang tot de online leeromgeving, dus je hebt alle tijd om rustig de onderwerpen te bestuderen waar je meer over wilt weten.

Voor de praktijkles betaal je € 225,- per tweetal inclusief het online lesmateriaal. De betaling van de workshop voor twee loopt via mijn massagepraktijk.Massagecursus voor twee

Praktijkles
In een les van 2½ á 3 uur leren jullie de basis voor het geven van een ontspanningsmassage met een aantal fijne technieken op de rug en de schouders. Met de technieken die je leert, kan je elkaar (of anderen) een ontspannende massage geven van ongeveer 30 minuten.

Tijdens de workshop krijg je, na het voorstellen, eerst het een en ander te horen over het masseren. Deze theorie geeft het masseren een onderbouwing en maakt ook duidelijk wat de reden is van de manier van werken. Je leert hoe je een fijne ontspanningsmassage kan geven op een zorgvuldige manier. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan je werkhouding, de opbouw van een massage, enzovoort.
Tijdens en na afloop van het masseren, is er ruime gelegenheid om vragen te stellen.

Hierna ga ik de technieken voordoen op één van jullie. De ander kijkt mee en luistert naar de toelichting en uitleg. Daarna mag je de technieken zelf oefenen, waarbij ik uiteraard instructies geeft over wat je moet doen. Degene die op de tafel ligt, krijgt zodoende twee massage na elkaar. Eenmaal aan het einde van de tweede massage moet zij/hij dus wel even bijkomen!

Na een korte pauze, wisselen jullie van rol en doe ik de technieken nog eens voor op de andere deelnemer. Vervolgens kan ook de eerste deelnemer oefenen, waarbij er natuurlijk opnieuw instructies gegeven worden.
Door middel van deze werkwijze kunnen jullie, naast het zelf uitvoeren van de technieken, ook zelf ervaren hoe het aanvoelt.

Massagecursus voor twee
Het kan natuurlijk zijn dat jullie na de workshop graag willen leren hoe je een algehele lichaamsmassage geeft. Dan kan je ervoor kiezen om door te gaan met de massage cursus voor beginners voor tweetallen.

De eerste les is gelijk aan de massage workshop, dus de technieken op de rug en schouders. Mochten jullie door willen gaan, dan volgen er nog 3 lessen van 2 ½ a 3 uur waarbij de volgende onderdelen aan bod komen:
• Benen en voeten, zowel de voorkant als de achterkant
• Armen, handen en gezicht.
• Borstkas, buik en nek

Wanneer jullie verder gaan met de massage cursus voor 2, dan krijgen jullie toegang tot het online gedeelte van de massagecursus voor beginners. Hierin vind je veel theorie over massage en een handleiding van alle 50 technieken, zodat je thuis op je gemak alles nog eens kan bekijken en lezen.

Let op: de workshop is 1 les en de cursus zijn 4 lessen. Dus na het volgen van de workshop kan je er nog voor kiezen om door te gaan voor de cursus en de andere drie lessen erbij te kopen. Alleen na het volgen van de gehele cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Praktische informatie
• Graag eerst telefonisch contact met mij opnemen zodat we een datum kunnen plannen.
• Hierna ontvang je van mij een factuur voor de praktijkles. Nadat deze voldaan is krijg je een mail over de praktische informatie met betrekking tot de workshop. Hierin staat ook een link om je account aan te maken voor het online lesmateriaal.
• Voor het volgen van de workshop is het belangrijk dat je beide in goede gezondheid bent. Zijn er medische bijzonderheden? Dan graag dit aangeven bij het maken van de afspraak voor de praktijkles.
Zwangerschap, zeker de eerste drie maanden, is ook een bijzonderheid.

Massage lesson or course in English?
Do you want to learn the massage course in English?
That is possible. Please contact me so I can give you the information that you need to know about this course.