Vraag & Antwoord

Vraag & antwoord

Je wilt graag een afspraak maken:
Je bent van harte welkom! Voor het maken van een afspraak kan je bellen naar 06 23 84 65 15. Wel graag bellen met nummer herkenning.  Afspraak maken via sms of whatsapp is niet mogelijk.
Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor in de avond of op zaterdag.

Je moet de afspraak verzetten. En nu?
Het kan altijd gebeuren dat je een keer de afspraak moet verzetten. Graag dan even bellen of een Whatsapp bericht sturen.
Wanneer je afbelt binnen 24 uur ben ik genoodzaakt om de volledige kosten bij je in rekening te brengen.

Moet je zelf spullen mee nemen:
Nee dit is niet nodig. Ik heb genoeg spullen in huis en kan ze ook meenemen als ik naar jou toe kom. Heb je liever je eigen handdoeken omdat je bijvoorbeeld een allergie hebt voor een bepaald wasmiddel? Graag van tevoren aangeven zodat ik hier rekening mee kan houden.

Wat voor olie wordt er gebruikt?
Voor de ontspanningsmassage en hotstone massage gebruik ik amandel olie. Ik heb deze neutraal en met lavendel. Maar de keuze is uiteraard aan jou.
Wanneer je een allergie hebt voor noten (amandelen) geef dit alsjeblieft aan, dan maak ik gebruik van druivenpit olie om allergische reacties te voorkomen.

Is het nodig om al je kleren uit te doen?
De slip/boxer blijft aan. Mocht je ervoor kiezen om je bh aan te houden, dan maak ik hem tijdens de massage wel los om zo je rug optimaal te kunnen masseren. Tijdens de massage lig je altijd onder een doek. Alleen het deel van je lichaam dat gemasseerd wordt, ligt onbedekt.

Wanneer kan of mag je niet gemasseerd worden?
Bij koorts, griep, ontstekingen, blessures, trombose en (besmettelijke) ziektes, kan en mag ik je niet masseren. Massage kan dan een averechts effect hebben.
Bij spataderen, huiduitslag, bloeduitstortingen en dergelijke wordt er op dat lichaamsdeel niet gemasseerd.
Bij hartklachten, hoge en lage bloeddruk en diabetes werk ik met gematigde temperaturen tijdens een hotstone massage.
Bij twijfel of je gemasseerd mag worden, is het raadzaam eerst advies te vragen aan je arts, voordat je een afspraak maakt.

Mag je je laten masseren als je zwanger bent?
Dit mag zeker, behalve in de eerste 3 maanden. Graag wel van tevoren aangeven zodat ik er rekening mee kan houden. Zeker bij het ontvangen van een voetenmassage is dit erg belangrijk.

Ik ben nog nooit gemasseerd en ik vind het spannend:
Vaak valt er al wat spanning weg wanneer je erover praat. Geef het van tevoren aan en mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Om een beeld te krijgen hoe een massage in z’n werk gaat, raad ik je aan om te kijken bij: hoe werk ik.

Waarom is het verstandig om na een massage voldoende te drinken?
Door voldoende water of thee te drinken na een massage worden de afvalstoffen op een natuurlijke wijze afgevoerd. Wanneer je na een massage niet voldoende drinkt, kan je hoofdpijn krijgen en dat is natuurlijk zonde na een ontspannende massage!

Nog een paar handige weetjes ter informatie:
• Wanneer je meer spanning zoekt in een massage, dan ben je hier niet aan het goede adres.
• Verder is er géén combinatie van verschillende acties mogelijk. Je kunt gebruik maken van één actie tegelijk