Wie ben ik

Kim OosterveenWie ben ik

Welkom op mijn website. Leuk dat je even kennis komt maken.

Mijn naam is Kim Oosterveen, geboren op een mooie lentedag in mei 1980 in Friesland. Maar geen Fries accent voor mij, want mijn ouders zijn nog voor mijn tweede verjaardag verhuisd naar Den Haag.
Daar heb ik een groot deel van mijn leven met veel plezier gewoond en altijd gedacht dat ik onder de rook van deze stad zou blijven wonen.

Maar dat liep even anders….

In 2016 ben ik verhuisd met mijn massagepraktijk van Den Haag naar Heinkenszand. Wat is het toch heerlijk om daar te wonen! De rust en de omgeving is voor mij echt genieten.

Al jarenlang werk ik met veel plezier in de kinderopvang. Dit is en blijft een mooi en dankbaar beroep.
Na een wat mindere periode, ach wie kent het niet, ben ik gaan kijken naar wat ik nog meer wilde met mijn leven. Masseren had mij altijd al aangetrokken, dus ik besloot om deze wereld eens in te duiken.

Voor het eerst van mijn leven liet ik mij masseren door een professioneel masseur. Je moet jezelf tenslotte wel af en toe iets cadeau doen toch. Ik vond het fantastisch en kwam helemaal tot rust. Wat wilde ik dit graag leren! Ik wilde anderen ook die rust laten ervaren. Heerlijk om je zo ontspannen te kunnen voelen in de drukte van deze maatschappij.
Omdat ik meer wilde weten van masseren ben ik de basis cursus ontspanningsmassage gaan volgen. Mijn doel werd om anderen rust en ontspanning te laten ervaren en dat doel heb ik nog steeds.

In 2012 ben ik met trots mijn eigen massagepraktijk gestart en heb ik mijn kennis uitgebreid met verschillende cursussen en workshops en het volgen van de massage opleiding bij de OMB Academie.
Mijzelf kennende zal ik mijzelf altijd blijven ontwikkelen. Ik hou nu eenmaal van leren.

Kort daarna kwam ik tot de ontdekking dat anderen leren masseren ook echt geweldig is om te doen. En daarom ben ik in 2018 trainer geworden bij de OMB Academie. Ondertussen geef ik met heel veel plezier een aantal verschillende massage cursussen voor de OMB Academie. Deze worden geven in mijn praktijk in Heinkenszand. Lijkt het jou ook leuk om te leren masseren? Kijk dan bij massage cursus en bij online cursus voor het aanbod.

Zo dit was even een korte introductie van mijn kant. Als je bij mij komt voor een massage dan vind ik het leuk om ook jou een beetje te leren kennen. Dus wanneer je iets over jezelf wilt vertellen dan is daar altijd tijd en ruimte voor. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Het belangrijkste is dat ik je tijdens een massage rust kan laten ervaren en dat je na afloop geheel ontspannen en relaxed de deur uitloopt.
Ik ga daar zeker mijn best voor doen!

Tot binnenkort,

Een ontspannen groet,
Kim Oosterveen

Opleidingen & cursussen

Opleidingen, cursussen en workshops die ik gevolgd heb tot nu toe.
De link verwijst je direct naar de juiste pagina.

Professioneel Ontspanningsmasseur OMB Academie
Trainer Ontspanningsmassage Basiscursus OMB Academie
Trainer Cursus Voetmassage OMB Academie
Trainer Vervolgcursus 1 OMB Academie
Trainer Cursus Handmassage OMB Academie
Basis Cursus Ontspanningsmassage OMB Academie
Workshop Hotstone Massage Trudy Middelham, Luna Massage
Workshop Voetmassage OMB Academie
Cursus Handmassage OMB Academie
Cursus Pulsing OMB Academie
Workshop Aromatherapie en Massage OMB Academie
Cursus Stoelmassage NHBO