Cursus Handmassage

Prive cursus handmassage

Handmassage is een fijne ontspannende massage die je vrijwel overal kan toepassen. Denk hierbij aan ouderen in een verzorgingstehuis, mensen met dementie en mantelzorgers. Maar ook op een braderie als promotie voor je bedrijf. Je geeft niet alleen een ontspannende massage op zo’n moment, maar je geeft ook iemand persoonlijke aandacht en je biedt, zo nodig, een luisterend oor.

Tijdens de cursus handmassage leer je dertig massage technieken voor op de handpalm zijde van de hand, de rugzijde en de onderarm.
Daarnaast krijgt je ook informatie over handreflex massage en leer je een aantal reflex technieken.

Carola
Ik kan de cursus handmassage aan iedereen aanraden. Onze trainer Kim was uitstekend voorbereid. Masseren en trainingen geven is haar grote passie en haar enthousiasme is zeer aanstekelijk. Kim zorgde voor een fijne sfeer. Zij nam de tijd voor vragen en legde graag nog eens een techniek opnieuw uit, of beter gezegd liet het zien. Kim gedroeg zich respect- en begripvol en schroomde niet om ons ook eens aan het lachen te maken. Kortom: een hele fijne dag.
Heel hartelijk dank hiervoor, Kim!”

De technieken worden voor gedaan op een assistente zodat je goed kan meekijken. Daarna mag zelf aan de slag. In tweetallen ga je de technieken op elkaar toepassen. Zo oefen je niet alleen de technieken, maar ervaar je ook gelijk zelf hoe ze aanvoelen.
Je kan je alleen of samen met iemand anders aanmelden voor deze cursus.

Om mee te kunnen doen aan deze cursus is het belangrijk dat je handen Cursus Handmassage in goede conditie zijn. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van wratjes of schimmelnagels kan je helaas niet mee doen.
Wanneer je ergens over twijfelt, neemt dan gerust contact met mij op voordat je je inschrijft.

De cursus handmassage wordt aangeboden in Heinkenszand en Den Haag.
Deze cursus wordt momenteel in Heinkenszand uitsluitend als privé cursus gegeven aan tweetallen. In Den Haag geven we ook groepslessen.

Onze voorkeur gaat uit om je samen met iemand in te schrijven. Bijvoorbeeld met je partner, een vriend of vriendin, een huisgenoot of met je vader of moeder.
Wanneer je niemand kan vinden om deze cursus samen mee te doen, neem dan contact op met mij om je gegevens op de wachtlijst te plaatsen. Dan kan ik kijken of ik een cursus partner voor je kan vinden.

Deze cursus wordt gegeven in een les van ongeveer 4 uur in mijn praktijk in Heinkenszand. Dit kan op een zaterdag, woensdag of op een avond vanaf 19:00 uur. Komt dit voor jou niet goed uit? Bel mij dan gerust en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname.
Bij het inschrijven voor deze cursus hoort ook een account aanmaken voor de online leeromgeving. Hierin vind je informatie over handmassage en kan je de full color handleiding downloaden. In deze handleiding staan alle technieken duidelijk uitgelegd met kleurenfoto’s. Na het inschrijven kan je direct een account aan maken.

Voor meer informatie en inschrijven klik op: Cursus Handmassage.
Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de OMB Academie.
Onderaan vind je informatie over de cursussen in Zeeland.