Cursus Handmassage

Cursus handmassage

Handmassage is een fijne ontspannende massage die je vrijwel overal kan toepassen. Denk hierbij aan ouderen in een verzorgingstehuis, mensen met dementie en mantelzorgers. Maar ook op een braderie als promotie voor je bedrijf. Je geeft niet alleen een ontspannende massage op zo’n moment, maar je geeft ook iemand persoonlijke aandacht en je biedt, zo nodig, een luisterend oor.

Tijdens de cursus handmassage leer je dertig massage technieken voor op de handpalm zijde van de hand, de rugzijde en de onderarm.
Daarnaast krijgt je ook informatie over handreflex massage en leer je een aantal reflex technieken.

Carola
Ik kan de cursus handmassage aan iedereen aanraden. Onze trainer Kim was uitstekend voorbereid. Masseren en trainingen geven is haar grote passie en haar enthousiasme is zeer aanstekelijk. Kim zorgde voor een fijne sfeer. Zij nam de tijd voor vragen en legde graag nog eens een techniek opnieuw uit, of beter gezegd liet het zien. Kim gedroeg zich respect- en begripvol en schroomde niet om ons ook eens aan het lachen te maken. Kortom: een hele fijne dag.
Heel hartelijk dank hiervoor, Kim!”

De technieken worden voor gedaan op een assistente zodat je goed kan meekijken. Daarna mag zelf aan de slag. In tweetallen ga je de technieken op elkaar toepassen. Zo oefen je niet alleen de technieken, maar ervaar je ook gelijk zelf hoe ze aanvoelen.
Je kan je alleen of samen met iemand anders aanmelden voor deze cursus.

Om mee te kunnen doen aan deze cursus is het belangrijk dat je handen Cursus Handmassage in goede conditie zijn. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van wratjes of schimmelnagels kan je helaas niet mee doen.
Wanneer je ergens over twijfelt, neemt dan gerust contact met mij op voordat je je inschrijft.

De cursus handmassage wordt aangeboden in Heinkenszand en Den Haag.
Deze cursus wordt in Heinkenszand uitsluitend aan tweetallen gegeven. In Den Haag geven we ook groepslessen.

Deze cursus wordt gegeven in een les van ongeveer vier uur in mijn praktijk in Heinkenszand. Dit kan op een zaterdag, woensdag of op een avond vanaf 19:00 uur. Komt dit voor jou niet goed uit? Bel mij dan gerust en dan zoeken we samen naar een datum en tijd.

Onze voorkeur gaat uit om je samen met iemand in te schrijven. Bijvoorbeeld met je partner, een vriend of vriendin, een huisgenoot of met je vader of moeder.
Wanneer je niemand kan vinden om deze cursus samen mee te doen, neem dan contact op met mij om je gegevens op de wachtlijst te plaatsen. Dan kan ik kijken of ik een cursus partner voor je kan vinden.

Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname.

Bij het inschrijven voor deze cursus hoort ook een account met online lesmateriaal. Hierin vind je informatie over handmassage en kan je de full color handleiding downloaden. In deze handleiding staan alle technieken duidelijk uitgelegd met kleurenfoto’s. Na het inschrijven kan je direct een account aan maken.

De prijs van de cursus handmassage, inclusief online lesmateriaal en certificaat van deelname is 167 euro per persoon. Nadat de tijd en datum zijn afgesproken stuur ik je een factuur voor de praktijkles, inclusief het online lesmateriaal. Zodra deze is voldaan, krijg je een nieuwe e-mail met daarin een link om je account aan te maken in het leersysteem van de OMB Academie.

Heb je eerst de online cursus handmassage gevolgd bij de OMB Academie en wil je nu alsnog een praktijkles boeken, neem ook dan contact met mij op voor het plannen van een datum en tijd. Ook hiervoor zet ik je op de wachtlijst van geïnteresseerden. Zodra de afspraak voor de cursus gepland is ontvang je mij een factuur voor alleen de praktijkles. Je hebt namelijk al toegang tot het online lesmateriaal.