Cursus Handmassage

Cursus handmassage

Handmassage is een fijne ontspannende massage die je vrijwel overal kan toepassen. Denk hierbij aan ouderen in een verzorgingstehuis, mensen met dementie en mantelzorgers. Maar ook op een braderie als promotie voor je bedrijf.
Je geeft niet alleen een ontspannende massage op zo’n moment, maar je geeft ook iemand persoonlijke aandacht en je biedt, zo nodig, een luisterend oor.

Tijdens de cursus handmassage leer je 30 massage technieken voor op de handpalm zijde van de hand, de rugzijde en de onderarm.
Daarnaast krijgt je ook informatie over handreflex massage en leer je een aantal reflex technieken.

Carola
Ik kan de cursus handmassage aan iedereen aanraden. Onze trainer Kim was uitstekend voorbereid. Masseren en trainingen geven is haar grote passie en haar enthousiasme is zeer aanstekelijk. Kim zorgde voor een fijne sfeer. Zij nam de tijd voor vragen en legde graag nog eens een techniek opnieuw uit, of beter gezegd liet het zien. Kim gedroeg zich respect- en begripvol en schroomde niet om ons ook eens aan het lachen te maken. Kortom: een hele fijne dag.
Heel hartelijk dank hiervoor, Kim!”

De technieken worden voor gedaan op een assistente zodat je goed kan meekijken. Daarna mag zelf aan de slag. In tweetallen ga je de technieken op elkaar toepassen. Zo oefen je niet alleen de technieken, maar ervaar je ook gelijk zelf hoe ze aanvoelen.
Je kan je alleen of samen met iemand anders aanmelden voor deze cursus.

Om mee te kunnen doen aan deze cursus is het belangrijk dat je handen in goede conditie zijn. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van wratjes of schimmelnagels kan je helaas niet mee doen.
Wanneer je ergens over twijfelt, neemt dan gerust contact met mij op voordat je je inschrijft.

Deze cursus wordt gegeven op 1 dag in mijn praktijk in Heinkenszand. Meestal op een zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. De deur is vanaf 9:30 uur open. Komt dit voor jou niet goed uit? Bel mij dan gerust en dan zoeken we samen naar een oplossing.

De kosten voor deze cursus zijn 147 euro. Je ontvangt na afloopt een certificaat van deelname.
Bij het inschrijven voor deze cursus hoort ook een account aanmaken voor de online leeromgeving. Hierin vind je informatie over handmassage en kan je de full color handleiding downloaden. In deze handleiding staan alle technieken duidelijk uitgelegd met kleurenfoto’s. Na het inschrijven kan je direct een account aan maken.

Kijk voor inschrijven en de cursus datums op de website van de OMB Academie.