Cursus Voetmassage

Cursus voetmassage

Cursus Voetmassage
Bij de cursus voetmassage leer je hoe je een ontspannende voetmassage kan geven. Je leert 20 verschillende massage technieken waaronder ook een aantal voetreflex technieken.

Tijdens de cursus worden de technieken eerst voor gedaan. Daarna mag je zelf aan de slag. Je oefent in tweetallen waarbij je duidelijke instructies krijgt.
Eén oefenronde masseer je zelf en bij de andere oefenronde worden jouw voeten gemasseerd. Behalve dat het erg lekker is om gemasseerd te worden, kan je dan gelijk zelf ervaren hoe de technieken aanvoelen.

Je leert voetmassage technieken in rugligging. Met deze technieken kan je een heerlijke op zichzelf staande ontspannen voetmassage geven.

Daarnaast wordt er onder andere ook aandacht gegeven aan:
• Theorie over voetreflex massage
• Theorie over anatomie
• Contra indicaties, dus wanneer je iemand niet mag masseren

Nicolien
Blij verrast was ik toen ik de cursus voetmassage bij Kim ging volgen.
Ik wilde me graag zo breed mogelijk scholen als ontspanningsmasseuse, dus vond dat de voetmassage hier goed bij aansloot.
Zelf begon ik een beetje gespannen aan de cursus, omdat voeten niet echt mijn ding zijn maar Kim zorgde ervoor dat ik me volledig op me gemak voelde. Ze heeft me veel nieuwe technieken geleerd en werkt hygiënisch.
Eerst deed ze het rustig voor, zodat we goed konden zien hoe de technieken gedaan moesten worden en daarna mochten we het zelf oefenen en ervaren.

En wat een ervaring…Kim heeft ervoor gezorgd dat ik helemaal om ben, een voetmassage is net zo ontspannend als een algehele ontspanningsmassage. wie had dat gedacht.
Bedankt Kim voor deze ontspannen omslag!”

Wanneer je deel wilt nemen aan de cursus voetmassage dan is het belangrijk dat je voeten gezond zijn. Je kan helaas niet mee doen wanneer je bijvoorbeeld last hebt van wratten, zwemmerseczeem of schimmel nagels.

Heb je vragen of twijfel je over eventuele klachten aan je voeten? Neem dan voor het aanmelden contact op. Dan kunnen we samen kijken of je mee kan doen.

Deze cursus wordt op afspraak gegeven in mijn praktijk in Heinkenszand en bij voorkeur aan tweetallen. Bel mij op om een datum en tijd af te spreken. Ken jij niemand die samen met jou deze cursus wilt doen? Dan plaats ik je op een wachtlijst. Zodra een ander zich meldt, worden jullie gekoppeld en spreken we de les af.

Bij uitzondering kun je de cursus alleen volgen, maar dan regel ik een proefpersoon. Ook ontvang je na afloop van de les van mij een voetmassage. Dit is een belangrijk en verplicht onderdeel om je de technieken zelf te laten ervaren.

De prijs van de cursus voetmassage, inclusief online lesmateriaal en certificaat van deelname is 130 euro per persoon bij twee deelnemers. Bij één deelnemer is de prijs 170 euro inclusief bovenstaande en de voetmassage door mij.

Nadat de tijd en datum zijn afgesproken stuur ik je een factuur voor de les, inclusief het online lesmateriaal. Zodra deze is voldaan, krijg je een nieuwe e-mail met daarin een link om je account aan te maken in het leersysteem van de OMB Academie.

Hierin vind je de theorie over voeten en de voetmassage. Daarnaast zijn alle technieken beschreven, vind je er een praktisch overzicht van alle technieken én van elke techniek een instructievideo.

Heb je eerst de online cursus voetmassage gevolgd bij de OMB Academie en wil je nu alsnog een praktijkles boeken, neem ook dan contact met mij op voor het plannen van een datum en tijd. Ook hiervoor zet ik je op de wachtlijst van geïnteresseerden. Zodra de afspraak voor de cursus gepland is ontvang je mij een factuur voor alleen de praktijkles. Je hebt namelijk al toegang tot het online lesmateriaal.