Prive cursus Voetmassage

Cursus voetmassage

Cursus Voetmassage
Bij de cursus voetmassage leer je hoe je een ontspannende voetmassage kan geven. Je leert 20 verschillende massage technieken waaronder ook een aantal voetreflex technieken.

Tijdens de cursus worden de technieken eerst voor gedaan. Daarna mag je zelf aan de slag. Je oefent in tweetallen waarbij je duidelijke instructies krijgt.
Eén oefenronde masseer je zelf en bij de andere oefenronde worden jouw voeten gemasseerd. Behalve dat het erg lekker is om gemasseerd te worden, kan je dan gelijk zelf ervaren hoe de technieken aanvoelen.

Je leert voetmassage technieken in rugligging. Met deze technieken kan je een heerlijke op zichzelf staande ontspannen voetmassage geven.

Daarnaast wordt er onder andere ook aandacht gegeven aan:
• Theorie over voetreflex massage
• Theorie over anatomie
• Contra indicaties, dus wanneer je iemand niet mag masseren

Nicolien
Blij verrast was ik toen ik de cursus voetmassage bij Kim ging volgen.
Ik wilde me graag zo breed mogelijk scholen als ontspanningsmasseuse, dus vond dat de voetmassage hier goed bij aansloot.
Zelf begon ik een beetje gespannen aan de cursus, omdat voeten niet echt mijn ding zijn maar Kim zorgde ervoor dat ik me volledig op me gemak voelde. Ze heeft me veel nieuwe technieken geleerd en werkt hygiënisch.
Eerst deed ze het rustig voor, zodat we goed konden zien hoe de technieken gedaan moesten worden en daarna mochten we het zelf oefenen en ervaren.

En wat een ervaring…Kim heeft ervoor gezorgd dat ik helemaal om ben, een voetmassage is net zo ontspannend als een algehele ontspanningsmassage. wie had dat gedacht.
Bedankt Kim voor deze ontspannen omslag!”

Wanneer je deel wilt nemen aan de cursus voetmassage dan is het belangrijk dat je voeten gezond zijn. Je kan helaas niet mee doen wanneer je bijvoorbeeld last hebt van wratten, zwemmerseczeem of schimmel nagels.

Heb je vragen of twijfel je over eventuele klachten aan je voeten? Neem dan voor het aanmelden contact op. Dan kunnen we samen kijken of je mee kan doen.

Deze cursus wordt gegeven in mijn praktijk in Heinkenszand. Meestal op een zaterdag of een woensdag van 10:00 uur tot 13:00 uur. Komt dit voor jou niet goed uit? Bel mij dan gerust en dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer je je aanmeldt, dan kan je direct een account aanmaken voor de online leeromgeving van de cursus voetmassage. Hierin vind je informatie over voetmassage en kan je de full color handleiding downloaden. In deze handleiding staan alle technieken duidelijk uitgelegd met kleurenfoto’s. Zo kan je alle informatie die je tijdens de cursus krijgt nog eens rustig nalezen.

Voor informatie en aanmelden, klik je op cursus voetmassage.