Holistic Pulsing

Holistic Pulsing

Pulsing is een laagdrempelige vorm van masseren. Dit kan namelijk op de kleding worden toegepast, maar is ook te combineren met een ontspanningsmassage.

Pulsen is te vergelijken met wiegen. Door middel van een subtiele ritmische beweging breng ik je lichaam in beweging wat zorgt voor een diepe ontspanning. Pulsen nodigt het lichaam uit om spanning los te laten.

Je lichaam bestaat namelijk voor 70% uit water. Wanneer ik jouw lichaam puls, zet ik een golfbeweging in gang en houd deze in stand. De pulsen zijn ritmisch en vloeiend met elkaar verbonden.

Het pulsen werkt door van top tot teen en hebben ook een uitwerking op de diepliggende spieren, organen en gewrichten. Je voelt je daarna heerlijk ontspannen!

Polariteitsmassage

Naast het pulsen is het ook mogelijk om een polariteitsmassage te ontvangen, oftewel een chakra massage.

Deze massage is op de kleding te geven terwijl je op je buik op de massagetafel ligt. Maar ook deze is te combineren met een ontspanningsmassage. Meestal is dit ook hoe ik een ontspanningsmassage begin, omdat het een mooie manier is om mee te beginnen en de ontvanger zich daarna nog meer ontspannen voelt.
De meeste klanten in mijn praktijk vinden deze massage erg fijn en willen graag dat ik deze combineer met de ontspanningsmassage.

Maar nu is het ook mogelijk om deze als losstaande massage te ontvangen!

Tijdens deze 20 minuten durende massage leg ik mijn linkerhand bij je hoofd en mijn rechterhand verplaats ik van je onderrug tot en met je hoofd. Deze massage bestaat uit 3 fases per chakra. Tijdens één van deze fases breng ik je lichaam in beweging door middel van pulsen.

Het doel van polariteitsmassage is om de energie in het lichaam weer in balans te brengen en om eventuele blokkades op te heffen of te verzachten.
Daarnaast geeft het ook het heerlijke gevoel van ontspanning en rust.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze 2 mooie massagevormen?
Dan nodig ik je graag uit om deze massage een keer voor jezelf te boeken.