Basiscursus

Prive massage cursus voor beginners

Lijkt het je leuk om te leren masseren en zou je graag willen weten hoe je een goede
ontspanningsmassage geeft?
Wist je dat je zelf ook heel ontspannen wordt van het geven van een massage?

In de massage cursus voor beginners leer je 50 massage technieken,
zodat je het gehele lichaam kan masseren.

Je krijgt ook informatie over:
• De opbouw voor een goede massage
• Je juiste werkhouding
• Contra-indicaties, dus wanneer het verstandig is om iemand niet te masseren
• Hoe je spierknopen herkend en behandeld

Deze cursus is erkend door de KTNO.
KTNO is de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen.

Patricia
“Kim. Een Haagse, die heel verstandig (als Zeeuws Meisje kan ik dat zeggen) die “Mooie Stad achter de Duinen” verruilde voor een pittoresk dorpje in Zuid-Beveland. Als cursist ontmoette ik Kim voor het eerst binnen de OMB tijdens haar opleiding tot trainer. Mijn eerste gevoel was dat Kim een iets gesloten persoon leek. Leek, want toen ik verder dan mijn neus keek mocht ik vaststellen dat Kim namelijk super geconcentreerd en gemotiveerd was om alles tot in de puntjes tot zich te nemen, te beheersen, te
reproduceren en geen detail over het hoofd te zien; haar examen kwam er aan. Toen ik later als assistent met haar mocht samenwerken bij cursussen binnen de OMB ontdekte ik naast die gedrevenheid ook haar humor en pretoogjes. Deze vrolijke hartverwarmende dame heeft er absoluut plezier in anderen niet alleen techniek bij te brengen, maar ook te besmetten met het zogenaamde massagevirus. Ik vind het een genoegen met haar tijdens cursussen samen te werken, maar ook buiten cursussen om te sparren over ons beider eigen bedrijf.
Aan toekomstige cursisten kan ik alleen maar zeggen dat ze een goede en leuke trainer hebben aan Kim. Daar voeg ik dan nog gelijk aan toe dat ik als assistent (lees in dit geval even demonstratiepersoon) ook nog eens kan opmerken dat iedereen bij haar, letterlijk, in goede handen is.”

Wanneer je de basis cursus gaat volgen, kan je ook toegang kopen tot een online leeromgeving. Hierop staan de technieken nog een keer uitgebreid uitgelegd. Niet alleen in tekst, maar ook met video’s waarop je duidelijk kan zien hoe elke techniek uitgevoerd wordt.
Daarnaast kan je via de online leeromgeving ook de full color handleiding downloaden en handige overzichten waar alle technieken op staan. De online leeromgeving zit niet bij de prijs inbegrepen.

Wanneer je de hele cursus gevolgd hebt, krijgt je na afloop een certificaat van deelname.

De massage cursus voor beginners wordt aangeboden in Heinkenszand en Den Haag.
Deze cursus wordt momenteel in Heinkenszand uitsluitend als cursus gegeven aan tweetallen. In Den Haag geven we ook groepslessen.

De massage cursus in Heinkenszand is te volgen op:
• Zaterdag en woensdag of
• Vier avonden van 19:00 uur tot 22:00 uur.
De datums en tijden worden in overleg gepland. Het gaat om 4 lessen van ongeveer 2 1/2 á 3 uur.

Onze voorkeur gaat uit om je samen met iemand in te schrijven. Bijvoorbeeld met je partner, een vriend of vriendin, een huisgenoot of met je vader of moeder.
Wanneer je niemand kan vinden om deze cursus samen mee te doen, neem dan contact op met mij om je gegevens op de wachtlijst te plaatsen. Dan kan ik kijken of ik een cursus partner voor je kan vinden.

Wil je graag deelnemen aan deze cursus? Vul dan je gegevens in op dit contact formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
De tarieven van deze cursus kan je vinden op deze website door op de link te klikken.